Сухі вершки — продукт, що являє собою дрібний порошок, який виробляється методом висушування натуральних молочних вершків на сушильній розпилювальній установці. Має білий або кремовий відтінок, приємний молочний смак і аромат.
Користь сухих вершків:
Одним із головних переваг вважається куди довший термін зберігання.
Натуральні сухі вершки мають багатий склад вітамінів і мінералів — завдяки цьому, з їх допомогою, можна вивести з організму токсини, нормалізувати діяльність серцево-судинної системи, зміцнити кістки та зуби.
Крім цього, вони менш калорійні, містять менше жиру, у них немає холестерин. Без ГМО. Тому люди, які прагнуть схуднути, можуть без побоювання додати їх до свого раціону.
Сухі вершки широко використовуються у кулінарії, під час виготовлення хлібобулочних, кондитерських виробів і різних напоїв — наприклад, кави та коктейлів.
Вершки застосовуються для приготування різних збивних харчових продуктів: крему для тортів, тістечок і кексів, морозива, а також будь-яких десертів у формі мусів.
У промисловому виробництві з їх допомогою готують майонез, йогурти, згущене молоко, заморожену продукцію та напівфабрикати.
Основні | |
---|---|
Виробник | Coffeetea |
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 170 ₴